Nieuw! nu ook geven met ideal

We mogen weer naar binnen!

We mogen weer binnen in ons gebouw de erediensten vieren. Lees hier hoe we het organiseren

  • Let op aanmelding is verplicht, lees hier alles daar over


Lieve broeders en zusters,


Zoals aangegeven in de Maildedelingen van 21 augustus zijn we volop bezig met het organiseren van de diensten in ons eigen kerkgebouw. We gaan weer naar binnen! We hebben er erg veel zin in en zien er ook naar uit om met elkaar weer samen te komen in ons eigen gebouw.


Om dit op de correcte manier te doen, binnen de nu geldende regels rondom Corona, heeft best nog wat voeten in aarde maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Het aantal plaatsen is door de 1½ meter afstandregel echter beperkt. We zijn nu aan het inventariseren hoeveel plaatsen er maximaal beschikbaar kunnen zijn op een zondag.

De eerste dienst die we in ons kerkgebouw zullen houden is gepland op zondag 5 september. De starttijd van deze dienst is 10.00 uur. Tijdens de dienst zal er ook zondagsschool en opvang voor de allerkleinsten zijn.


We begrijpen dat iedereen natuurlijk graag aanwezig wil zijn bij de dienst. Dat is ook ons verlangen. Door de beperkte aantal stoelen is het alleen niet mogelijk om iedereen elke dienst een plek te geven. We hebben er daarom voor gekozen om te werken met een uitnodigingssysteem: ‘Kerktijd.nl’. Dit systeem helpt ons bij het uitnodigen, is erg gebruikersvriendelijk en zorgt er ook voor dat de genodigden rouleren zodat iedereen regelmatig aan de beurt komt.


Wat houdt dit concreet in?

  1. Om uitgenodigd te worden voor een dienst is het van belang dat je je eenmalig aanmeldt in het aanmeld- en registratiesysteem ‘Kerktijd.nl’. Na het aanmelden ontvang je een mail waarmee je je mailadres moet verifiëren. Daarna is je aanmelding compleet.
  2. Aanmelden kan via deze link: Klikhier
  3. Bij het aanmelden wordt ook gevraagd naar het aantal bezoekers. Hiervoor hoeven alleen de personen van 12 jaar en ouder meegeteld worden.
  4. Zodra je je aangemeld hebt doe je mee in de roulatie van de uitnodigingen voor de dienst. Je ontvangt dan een uitnodiging in de mail om een dienst bij te wonen. Dit zal niet elke zondag zijn. Houd hiervoor ook je spambox in de gaten, mogelijk komt de uitnodiging daarin terecht.

Let op: het is belangrijk dat je na ontvangst van de uitnodiging binnen 48 uur aangeeft of je aanwezig bent of niet. Dat kan door in de mail op ‘Ik kom wel’ of ‘Ik kom niet’ te klikken.

Na 48 uur komt de uitnodiging namelijk te vervallen en wordt de plek aan iemand anders aangeboden.

Je kunt bij ‘Kerktijd.nl’ ook aangeven wanneer je op een zondag niet aanwezig kunt zijn of op vakantie bent, zodat je voor die zondag geen uitnodiging ontvangt en iemand anders aanwezig kan zijn. Hiervoor kun je inloggen bij kerktijd.nl met je mailadres en wachtwoord (wachtwoord kies je zelf bij aanmelden).


Het is van belang voor de dienst van 5 september dat je je zo snel mogelijk aanmeldt. Begin volgende week zullen de uitnodigingen voor de dienst van 5 september worden verstuurd.


Wat moet ik doen als ik geen e-mailadres heb?

Als je geen e-mailadres hebt dan kun je contact opnemen met Mirjam Wagemakers op:

06 11 87 21 81.

Zij zal je telefoonnummer dan noteren en neemt contact op als je een dienst kunt bijwonen.


Wat moet ik doen als ik het digitaal aanmelden niet lukt?

Mocht het toch niet lukken om je online aan te melden dan mag je je op zondag 29 augustus, na de dienst, melden bij Lianne Kruizinga of Mariska Dethmers. Zij kunnen je dan ter plekke hiermee helpen.


Livestream

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kun je de dienst digitaal bijwonen. De dienst zal ook worden uitgezonden via een livestream, zoals we afgelopen anderhalf jaar ook gedaan hebben.


We hopen dat bovenstaande duidelijk is maar we begrijpen ook dat er veel informatie in deze mail staat. Mocht je toch nog vragen hebben na het lezen van het bericht dan kun je altijd contact met ons opnemen via diensten@baptisten-westerhaar.nl of één van ons even aanspreken.


Hartelijke groet,


Lianne en Mariska

Pijlerleiders Diensten